Referenties

Op wat voor projecten wordt het proxSafe® sleutelmanagement systeem ingezet?

 

De Zorg, Nationale en Gemeentelijke overheden, Politie, Facilitair, Onderwijs, Security. Dit is slechts een kleine greep uit de markten waar de proxSafe sleutelmanagement systemen (sleutelkasten, sleutelkluizen, elektronische lockers) wereldwijd worden ingezet. Het gaat hier om projecten met slechts enkele, tot vele duizenden sleutels. Klik hier om een aantal toonaangevende internationale referenties, waaronder CERN ( van de welbekende deeltjesversneller), Renault en ING, te bekijken.

 

Hieronder enkele projecten in Nederland waar de proxSafe sleutelkasten en elektronische lockers met succes worden ingezet.

 

OV Fiets project Utrecht

 

Op tientallenstations wordt reeds gebruik gemaakt van ons proxSafe maxxsyteem. Klanten van OV fiets en houders van een NS-Business Card kunnen op stations een OV fiets gebruiken om zo het laatste gedeelte van hun reis te kunnen afmaken. Sinds 12 maart zijn er in Utrecht nu ook 2 OV fietspunten in gebrui genomen welke zich midden in de stad bevinden. Voor de in- en uitname van de fietssleutels heeft men gekozen voor onze proxSafe mini 16. Het proxSafe systeem is uitermate geschikt voor deze oplossing. Naast de betrouwbaarheid en robuustheid van de cabinetten, is het gebruik van een RFID transponder van doorslaggevend belang. De polycarbonaat keyTag kan tegen een stootje, en de vervuiling en het vocht wat op de keyTag komt tijdens de fietsritten hebben geen invloed op het goed kunnen lezen van de transponder. Men heeft dus altijd de beschikking over een fiets.

 

 

Diverse Politiebureaus in Nederland

Deister Ifsec Registratie Sleutelkast-sleutelkluis.nl

Op tientallen politiebureaus in Nederland maakt men gebruik van ons proxSafe® Maxx sleutelmanagement syteem. Enkele locaties werken stand-alone, maar het gros is gekoppeld op het officiële VTSPN netwerk. Het beheer van de systemen kan dus plaats vinden vanuit elke willekeurige werkplek binnen het politie netwerk.

 

Het politiekorps heeft reeds een jarenlange, positieve ervaring met de proxSafe® Maxx sleutelkasten.

Men is overtuigd van de kwaliteit, betrouwbaarheid en het gebruikersgemak. Daarom worden de zéér belangrijke sleutels van de voertuigen, motoren en fietsen in de sleutelkast beheerd. Bij een urgente uitruk moet men er zeker van zijn dat men, met het gebruik van de persoonlijke badge, de sleutels direct uit de kast kan halen.

 

Door de uitgebreide rapportage mogelijkheden heeft men onder andere inzicht in wie welke sleutel in bezit heeft en door wie een bepaald voertuig is gebruikt.

 

Naast het beheren van sleutels, biedt het proxSafe® systeem ook elektronische lockers en wapenkluizen voor het beheren van andere waardevolle materialen zoals portofoons, navigatiesystemen en wapens. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw korps? Of wilt u in contact komen met een van de gebruikers van het proxSafe® sleutelmanagement systeem binnen de Politie? Neem dan snel contact op met een van onze adviseurs.

 

 

 

Sportbedrijf Arnhem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportbedrijf Arnhem stimuleert dat elke Arnhemmer voldoende sport en/of beweegt. Het sportbedrijf ondersteunt (sport)verenigingen, onderwijs en andere instellingen gericht op een blijvende kwaliteitsverbetering. De accommodaties zijn multifunctioneel, modern, veilig, schoon én toegankelijk. Dit zijn bijvoorbeeld sporthallen, gymzalen, wijkcentra en zwembaden.

 

De sportaccomodatie Grote Koppel heeft verscheidene kassa’s. Ondanks dat een medewerker een eigen kassa ter beschikking heeft, komt het vaak voor dat de kassa bij een dienstwissel direct wordt overgedragen naar een collega. Hierdoor is een eventueel kasverschil niet te herleiden.

Op de accommodatie installeerde men twee proxSafe® Pillar L8 systemen. De proxSafe lockers zijn systemen voor automatische uitgifte en teruggave van waardevolle materialen, en belangrijke sleutelbossen. Er is een proxCylinder in ieder compartiment waardoor een sleutelbos, of in dit geval de kassalade, geïdentificeerd wordt. Zeker en betrouwbaar.

De werknemer heeft alleen toegang tot één kassalade. Na het aanbieden van de persoonlijke badge aan de C4 terminal, kan het compartiment waar de kassalade wordt opgeborgen met een druk van de vinger worden geopend. Voor het retourneren van de kassalade moet de medewerker eerst de persoonlijke badge aanbieden. Hierdoor is precies geregistreerd wie de lade terug heeft gebracht. Op de C4-terminal moet de werknemer ook het bedrag wat in de kassalade zit ingeven. Hierna kan de kassalade geretourneerd worden. De polycarbonaat keytag is bevestigd aan de kassalade, dus in de gebruikersvriendelijke proxSafe® Commander software kan de beheerder precies zien welke kassa's in gebruik zijn. Er is ook een duidelijk overzicht van wie welke kassalade heeft gebruikt en teruggebracht en hoeveel geld er in iedere kassalade zit.

 

 

 

 

Amsterdam ArenA

 

De Amsterdam ArenA is een multifunctioneel stadion waar o.a. voetbalwedstijden (thuisbasis van AFC Ajax), evenementen en concerten worden georganiseerd. Het is het eerste stadion in Europa met een schuifdak.

 

Sleuteluitgifte is een taak voor de beveiligingsdienst van Amsterdam ArenA. Omdat er hogere eisen worden gesteld aan de beveiligingstaken van het securitypersoneel, is er gezocht naar een sleutelmanagement systeem wat zorg draagt voor betrouwbare, geautomatiseerde en geregistreerde sleuteluitgifte. Het contact gestuurde systeem wat men hiervoor reeds gebruikte gaf te vaak storingen, waardoor men heeft besloten een keuze te maken voor het contactloze proxSafe® sleutelmanagementsysteem.

Het proxSafe® Maxx systeem zorgt sinds medio 2007 voor een volledig gecontroleerd sleutelbeheer.

De Maxx cabinetten herbergen de facillty sleutels, sleutels voor Skylounges, conferentiezalen etc. Werknemers hebben toegang tot de voor hen geautoriseerde sleutels via de eigen toegangsbadge. Onderaannemers krijgen de voor hun noodzakelijke sleutels via de remote vrijgave door de beveiliging. Met behulp van de webbased Commander software hebben de beheerders 24/7 controle over wie welke sleutel in bezit heeft (gehad). Bij de centrale receptie zijn 2 proxSafe® Maxx 32 cabinetten geplaatst. De stijlvolle uitstraling van de proxSafe® Maxx is geheel in lijn met de uitstraling van het stadion.

Bob Autowas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Bob Autowas kan men met het gebruik van de waspas onbeperkt gebruik maken van de verschillende wasstraten in verschillende vestigingen. Men maakt gebruik van de tranSpeed lange afstandslezers met passieve UHF transponders. Hiervoor is gekozen omdat de transponder niet overdraagbaar en beveiligd is en omdat dit betrouwbaarder werkt dan kentekenherkenning (onleesbare, gestolen, gekopieerde kentekenplaten.

tranSpeed Bob Autowas